Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is

B072DWMPZC
Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is
  • sko
  • syntetisk
  • gummisåle
  • farge-kontrast aksenter, bak hælen stripe med trekkhempe med snøring lukking for en sikker passform
  • <i>eco blended-eva contoured insolet.</i> <b>øko blandet-eva profilert insolet.</b> <i>grip rubber outsole with lightly padded tongue and collar.</i> <b>grep gummi yttersåle med lett polstret tunge og krage.</b>
  • innersåle kan fjernes og erstattes med idrett innersåle eller tilpasset orthotic etter behov, pustende utforming perfekt for varmt vær eller amfibiske slitasje med pustende sko mesh foring
  • støtdempende mellomsåle og overlær mesh med støttende syntetiske overlag og underlag
Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is Merrell Rapidbow Menn / S Vann Sko Svart / Is
Kundeservice: 22 26 44 00
Sperre 24/7: 800 84 242
Menu
Kundeservice: 22 26 44 00
Mote Slip På Bare Møtt Semsket Søt Smal Bryllup Kvinners Ballett Leiligheter Sko Uten Eske Navy

Bildekk

Motorsykkeldekk

Quad-dekk

Stålfelger

Aluminiumsfelger

Tilbudspakke felger + dekk

Vinterdekk

Veiledning

Levering og montering

Bedrift

Min konto

Forside

Ingenting er mer ubehagelig for en sjåfør enn å oppdage at dekket er flatt like før man setter seg bak rattet. Eller å høre den urovekkende lyden av et dekk som trekker sitt siste åndedrag mens man kjører i full fart på motorveien. Heldigvis er vi kommet langt siden 50-tallet. Derfor sprenger ikke dekkene som ballonger, og moderne teknologier som Runflat og Tubeless gjør at man unngår ubehag. Selv standarddekk i den lavere enden av kvalitetsskalaen har forbedret soliditet.

På denne siden vil vi opplyse deg om:

Fremmedlegeme : Et fremmedlegeme har trengt inn i slitebanen og ført til raskt eller langsomt trykksvinn. Som regel er det spiker, skruer, glasskår eller spisse steiner som skyldes disse punkteringene.

Feil i trykket. : I motsetning til hva mange tror, så er det ikke for mye trykk som er mest risikofylt, men derimot for lite trykk. Faktisk så kan det å kjøre med for lavt trykk skade dekkets infrastruktur og øke Santimon Menns Behagelig Nubuck Skinn Kjøre Sko Slipon Mokasiner Loafer Sko Rose
. Risikoen for punktering blir derfor svært høy og vanskelig å oppdage.

Her er det ikke snakk om å Crocs Mens Harborline Skoen Sort / Sort
, men å reagere riktig på en punktering for å begrense uhell.

Ofte vil hovedinstinktet være å stanse det øyeblikket man kjenner at det er styreproblemer. Men når et drastisk trykksvinn har funnet sted, som en eksplosjon, er det lurest å øke farten en smule for å gjenvinne nok veigrep til å stanse bilen skikkelig

Husk at hvis du fortsetter å kjøre med punkterte dekk, blir mulighetene for å få reparert dekket på verksted drastisk redusert.

Det er mulig å reparere et tubelessdekk (dekk uten luftslange) midlertidig med lappespray, dersom skadene ikke er for store. Lappesprayen inneholder en mousse som fyller dekket.

Man må lokalisere punkteringsområdet for å fjerne fremmedlegemet og fylle dekket med lappesprayen. Når dette er gjort anbefales det å kjøre videre med sterkt redusert hastighet.

Dersom midlertidige reparasjonsforsøk mislykkes, bør man bruke reservehjul. Det er derfor viktig å sjekke trykke på dette regelmessig.

For Bambus Kvinners Uformell Slip På Ballett Leiligheter Semsket Loafers Komfort Båt Sko Svartbow
, bør du begynne med å trekke i håndbremsen og sette bilen i gir, for å immobilisere kjøretøyet under operasjonen.

Dr Mår Kvinners Anissa Brodert 14øye Glidelås Støvel Svart Myking
Allhqfashion Kvinners Runde Lukket Tå Snøreup Pu Faste Høy Hæl Pumper Sko Beige
A A A
Boreale Klatring Sko Menns Lett Bamba Amarillo Gul 30403 Sitrontre
/ Gå Tur Menns Joggesko Mote Pustende Joggesko Mesh Myk Såle Uformell Atle Lett Blå
/ Skechers Kvinner Gå Tur Glede15615 Sneaker Taupe / Korall
/ Rev Menns Machado Dag Sandal Stål Blå

Womens Spiss Tå Ballett Leiligheter Rhinestone Champagne Kvinner

Vi har anskaffet prosedyretreningsmodeller som sirkulerer mellom de private og kommunale hjemmetjenestene i Oslo.

Dr Mår Arbeide Unisex Mønet Stål Tå 6 Tie Støvelen Svart

Ingri Østensen: [email protected]

Pågående

Mars 2014 -

På bakgrunn av samhandlingsreformen møter de ansatte i hjemmetjenesten mer komplekse og syke brukere med større behov for avanserte tjenester. Ferdighetstrening er et av flere viktige tiltak for å møte denne utviklingen.

I januar 2014 fikk UHT Oslo midler av Fylkesmannen i Oslo og Akershus (FmOA) og Byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester (EST) til innkjøp av prosedyretreningsmodeller som skulle sirkulere i Oslos private og kommunale hjemmetjenester.

Målet med innkjøp og sirkulering av prosedyretreningsmodeller er å gi enkel tilgang til ferdighetstrening for alle ansatte i hjemmetjenestene. Hensikten er å styrke de ansattes teoretiske og praktiske kompetanse på utførelse av prosedyrer. Økt kompetanse på dette området medfører bedre kvalitet og sikkerhet i pleie- og omsorgstjenesten. Dette kommer også brukerne til gode.

Våren 2014 anskaffet UHT Oslo tre sett med prosedyretreningsmodeller, og høsten 2014 kjøpte vi et sett til.

Hvert prosedyretreningssett består av følgende utstyr:

UHT Oslo arrangerer årlig en erfaringskonferanse for hjemmetjenestens ledere og fagutviklingssykepleiere. På konferansen i april 2014 lanserte vi prosjektet med foredrag, visning av prosedyretreningsmodellene og stands hvor deltakerne kunne prøve noen av modellene. Etter konferansen kontaktet vi alle hjemmetjenestene i kommunen og ut ifra tilbakemeldinger ble det satt opp en sirkuleringsplan for prosedyretreningsutstyret.

UHT har ansvar for at sirkuleringen av utstyret mellom hjemmetjenestene går smidig og at tjenestene har nødvendig kompetanse for å ta prosedyretreningsmodellene i bruk. For å oppnå dette har vi i samarbeid med Lærdal Medical arrangert fire superbrukerkursdager hvor ansatte får opplæring i montering og vedlikehold av prosedyretreningsmodellene, før utstyret sendes til tjenesten. Slik kan ressurspersoner på hvert tjenestested bidra til internundervisning.

Innen utgangen av 2014 vil vi kartlegge tjenestenes erfaringer med prosedyretreningsarbeidet. Vi inviterer til erfaringsmøter i fire bolker, tre møter er per dags dato gjennomført og et gjenstår. Slik samler vi erfaringer og tips om hvordan tjenestene best kan gjennomføre prosedyretreningen på sitt tjenestested, samt får tilbakemeldinger på hva kan gjøre bedre.

UHT har utarbeidet en egen brukermanual som følger med prosedyretreningsutstyret. Manualen inneholder informasjon som sikrer riktig bruk av de forskjellige modellene, samt kontaktinformasjon til ansvarlig i UHT og til viktige samarbeidspartnere. Manualen er under kontinuerlig oppdatering, ettersom erfaringer gjøres og tilbakemeldinger kommer fra hjemmetjenestene.

Vi samarbeider også med blant annet HiOA for å lage en egen undervisning i prosedyretrening. Målet er å kvalitetssikre at prosedyrene blir utført riktig og i henhold til PPS. Sykepleierne har ytret ønske om en slik undervisning. De har også ytret ønske om økt veiledningskompetanse for gjennomføring av internundervisning i egen tjeneste. UHT med samarbeidspartnere tilstreber å bidra med dette.

UHT har allerede utarbeidet sirkuleringsplan av utstyret for hele 2015, etter innspill fra hjemmetjenestene. Sirkuleringsplanen blir sendt ut til ledere og ressurspersoner i god tid før hjemmetjenestene mottar utstyret, slik at de har mulighet til å planlegge internundervisninger. Vi har også opprettet en lukket facebook-gruppe hvor involverte i tjenestene kan oppdateres på nyheter, samt utveksle råd og erfaringer.

UHT Oslo har inngått avtale med en arbeidstreningsbedrift for transport av prosedyretreningsmodellene til og fra tjenestene. Frem til oktober har dette arbeidet blitt utført av prosjektleder, men vi ser at dette er et veldig tidkrevende arbeid og en unødvendig bruk av knappe interne ressurser.

Resusci Anne QCPR: